Даниел Кормие очаква Джон Джоунс да постигне успехи в тежка категория.Има много хора,

...
Даниел Кормие очаква Джон Джоунс да постигне успехи в тежка категория.Има много хора,
Коментари Харесай

Кормие: Джон Джоунс ще се справи добре в тежка категория

Даниел Кормие очаква Джон Джоунс да реализира триумфи в тежка категория.

Има доста хора, които имат вяра, че Bones няма да се осъществя в оптималната степен в новата си дивизия. Кормие обаче е на друго мнение. Бившият първенец в полутежка категория реализира доста огромни неща. Той реши да търси великолепие, което може да му донесе купа в тежка категория.

Джоунс към момента е най-младият първенец в историята на UFC. Той записа 2 победи над Кормие, който стана двоен първенец в UFC. Bones е в серия от 17 следващи победи, а единствената му загуба е след дисквалификация.

Кормие има вяра, че дебют на Джоунс при тежките ще направи категорията по-забавна.

„ Мисля, че той ще се оправи. Момчето е добър войник. Много надарен. Според мен ще се оправи добре в тежка категория. Имам възприятието, че сме чакали цяла безкрайност той да се бие в тази категория.

Мисля, че момента, в който той направи дебют в тежката категория, това ще направи дивизията доста по-забавна. Това ще накара дивизията да пораства. Предстоят огромни мачове за него. Ако може да бъде надвит, за какво никой не го победи? Той е висок, мощен е, има положително кардио и доста страхотни качества. Много е интелигентен в осмоъгълника. Това е една от областите, в които мисля, че хората не дават заслуженото на Джоунс. Неговото бойно IQ е по-добро от множеството и това е повода за дълголетието му в спорта. “, сподели Кормие в подкаста Sirius XM.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР